top of page

Sportspecifieke Training

Vaak is men bij sportverenigingen geneigd hetzelfde te doen, maar verwacht men betere resultaten te behalen. Als je hetzelfde blijft doen als wat je altijd doet, krijg je het zelfde resultaat als wat je altijd kreeg.

 

Loopscholing, acceleratie vermogen, snelheid, behendigheid en reactievermogen, elementen die in elke sport belangrijk zijn. Wij kijken naar jouw sport, want elke sport heeft zijn eigen verdieping. Bewegingspatronen die continu terug komen in de sport die jij beoefent. Practice what you preach! 

Natuurlijk heb je de trainingen met het team, alleen vaak wordt er door de tegenstander het zelfde gedaan. De trainingen zijn eenzijdig en worden tot in treurnis herhaald.  

Heeft elke positie dezelfde aandachtspunten? Heeft elke speler het zelfde nodig? Juist zonder bal, stick, knuppel of ander materiaal zijn de patronen goed te trainen.

Verbeteren de prestaties wanneer we sport specifieke trainingen toepassen? Zeker weten! 

Functionele training voor je hele team, selectie, of club. 

Start direct!

Vele  teams gingen jou voor! Lees hier hun ervaringen met

Pure Performance Training

Dalto korfbal (korfbal league)

"Een gozer die van aanpakken weet, creatief is in zijn oefeningen en ook goede sport specifieke trainingen kan verzorgen. De perfecte aanvulling op ons trainingsschema."  Barry Schep, Coach Dalto

bottom of page