top of page
PPT_Tennis2.jpg

Over Pure Performance

Pure performance TRAINING

Een bewegings- en coachings platform, dat is Pure Performance Training.

 

Iedereen stelt doelen, maar niet iedereen behaalt deze.

Dit is niet omdat je het niet kan, je hebt alleen de juiste tools en methodes nog niet.

Wij zorgen ervoor dat jij je eigen tools en methodes ontwikkelt, op het gebied van sport en gedragsverandering. Dit kan van alles zijn: gewichtsverlies, spieropbouw, bewegingsscholing of sport specifieke doelstellingen. Van makkelijk de trap op tot een gouden plak op de Olympische Spelen; sport is voor elk niveau en voor iedereen belangrijk. 

Één op één training

Wat wij je bieden is een eigen ontwikkelingsplan, waarbij we kijken naar jouw doelstellingen. met een professionele kijk op jouw beweging en belastbaarheid. Samen maken we je doelstelling SMART en werken we aan een methode waardoor jij je doelen behaalt.

Duo/groepstrainingen

Zin om samen met je vriend, vriendin, partner of collega's een workout te doen? Ook daarvoor kan je bij ons terecht. Lekker buiten in het bos of binnen in de zaal? Dat is aan jou! 

Sport specifieke trainingen

Sport je in teamverband of ben je een trainer/coach? Wij kunnen je helpen jouw team te laten presteren.  Deze trainingen met een verdieping in de sport die jij beoefend, zullen je spelers verbeteren op het gebied van acceleratiesnelheid, reactievermogen, sprint- en sprongkracht. Vaste patronen die continu terugkomen waardoor je comfortabel wordt in de basis, en uiteindelijk een master wordt in jouw sport.

 

Als je blijft geven wat je altijd al deed, zal je het zelfde resultaat krijgen als wat je altijd al kreeg. Laat de resultaten voor zichzelf spreken en maak een afspraak voor een try-out

Vele Individuele- groeps- en team sporters gingen jou voor! Lees hier hun ervaringen met Pure Performance Training

bottom of page