top of page
Smiling Student

Ervaringen 

Personal Training

Coaching

Sport specifieke trainging

duo / groepstraining

Vele Individuele- en Team Sporters gingen jou voor!

Lees hier ervaringen met Pure Performance Training 

“Ik sport nu sinds januari 2019 onder begeleiding van Mick. Toen ik begon met sporten woog ik 96 kilo en vond ik sporten niet leuk. Sinds het begin heeft Mick mij oefeningen en ondersteuning gegeven waardoor ik de juiste balans in motivatie en goed sporten kreeg. 
Hij personaliseerde mijn trainingsschema en gaf goed advies over sporten en voeding. Bij elke training werden de nieuwe oefeningen in detail doorgenomen om zo fouten, en dus ook blessures, te voorkomen. Inmiddels weeg ik 78 kilo en sport gemiddeld 3 keer per week. Mick heeft een grote rol gespeeld in mijn afvalproces en heeft voor mij het sporten leuk gemaakt."

Matthijs, 23 jaar

​"Mick is een trainer die je uitdaagt om tot het uiterste te gaan. Door zijn vastberadenheid en zijn enthousiasme ben ik uiteindelijk sporten leuk gaan vinden. Mijn conditie is enorm verbeterd onder zijn training. Met zijn creatieve circuits en challenges haalt Mick het onderste uit de kan. 
De voldoening na een workout is onbetaalbaar!"

Hester, 55 jaar 

“Ik ben coach van Dalto/Klaverblad verzekeringen, wij spelen in de Korfballeague (het hoogste niveau van Nederland) en staan wekelijks ca. 8 uur actief op de speelvloer om beter te worden.

Ik wist eigenlijk precies wat ik zocht, maar de weg naar deze persoon was niet zo eenvoudig. Ik was op zoek naar een persoon die de spelers specifiek gericht op korfbal fysiek kon trainen. Daarnaast hoopte ik iemand te kunnen vinden die deze training kan combineren met doorzettingsvermogen en plezier. Uiteindelijk is de mentaliteit van de spelers essentieel om te bereiken wat wij willen bereiken.

 

Dat ik uiteindelijk tegen Mick ben aangelopen is een schot in de roos. Een gozer die van aanpakken weet en creatief is in zijn oefeningen en ook goede sport specifieke trainingen kan verzorgen.  De perfecte aanvulling op ons trainingsschema. Wij als staf en de spelersgroep hopen nog lang van Mick zijn diensten gebruik te mogen maken"

Barry Schep, Coach Dalto/Klaverblad verzekeringen ​

"Mick is een ontzettend leuke trainer. Inmiddels volg ik zo'n twee jaar zijn trainingen en kom ik elke week met veel energie uit zijn trainingen. Hij leert zijn sporters graag goed kennen. Zo weet hij precies hoe hij je steeds een beetje meer over je grenzen heen kan laten gaan. Daarbij kijkt hij goed. Hij biedt alternatieven zodat iedereen op eigen niveau kan trainen. Zijn trainingen zijn altijd verrassend en hij zorgt voor een goede voorbereiding. Er wordt gelachen en hard gewerkt. Voor mij een ideale combinatie."

Marianka, 38 jaar

“I'm a testimonial. Click me to edit and add text that says something nice about you and your services. Click me to edit and add text that says something nice about you and your services.”

Samantha Jones, Project Manager​

“I'm a testimonial. Click me to edit and add text that says something nice about you and your services. Click me to edit and add text that says something nice about you and your services.”​

Samantha Jones, Project Manager​

“I'm a testimonial. Click me to edit and add text that says something nice about you and your services. Click me to edit and add text that says something nice about you and your services.”​

Samantha Jones, Project Manager​

bottom of page